Grote Club Actie

De Grote Club Actie is in volle gang!


Conctactpersoon: Iris van Gulik (06-83331903; gulikgulikers@home.nl)

Onze GCA pagina: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-sparta-zwolle/43886827 september 2020

D2 was vandaag niet alleen fanatiek op het korfbalveld, maar ook samen fanatiek loten aan het verkopen voor de Grote Club Actie! Wil jij onze club ook steunen? Dat kan via deze link: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-sparta-zwolle/438868. Met een paar drukken op de knop sponsor je onze club en kun je zelf mooie prijzen winnen.


21 september 2020

De Grote Club Actie is nu gestart! Vergeet niet om loten te (ver)kopen! Met een paar drukken op de knop is het geregeld. Mocht je geen mail hebben ontvangen, je kunt je loten ook rechtstreeks kopen via deze link: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-sparta-zwolle/438868. Check ook even je spam-box, want het kan ook zijn dat de mail daar terecht is gekomen.

Voor kinderen is het natuurlijk makkelijker om niet alleen online te verkopen, maar ook via een papiertje dat je uit kunt delen. Alle kinderen krijgen aankomende week op de training blaadjes met QR-codes om bijvoorbeeld bij de buren in de brievenbus te doen. Je moet ze even uitknippen en kunt er je eigen naam op zetten. Deze verkochte loten tellen we op bij je persoonlijke verkooppagina. Als je te weinig blaadjes hebt kun je er extra vragen bij ondergetekende of je kunt ze zelf afdrukken (als je een mailtje stuurt krijgt je het document).

Voor het team dat de meeste loten verkoopt hebben we een verrassing in petto. En dat geldt ook voor de speler/speelster die de meeste loten heeft verkocht.

Succes met de verkoop!

Iris van Gulik (06-83331903; gulikgulikers@home.nl)

D2 in actieprivacyverklaring

Dit is de nieuwe website van Sparta Zwolle. Aan deze site wordt nog gewerkt.
Vragen, opmerkingen, aanvullingen? Welkom! Mail Jan-Willem: webgeneuzel@master@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com